Open Sollicitatie

Solliciteer nu

Open Sollicitatie

Staat dé baan er voor jou niet bij, maar zou je graag willen werken bij Duijvestijn?

Full-time / Part-time · Duijvestijn Tomaten

Of je nou aan de slag wilt in de teelt, logistiek, commercie of in een staf functie, je bent van harte welkom om te solliciteren. Laat via deze 'open vacature' je CV achter en vertel ons wat je droombaan bij Duijvestijn Tomaten is. Je krijgt altijd een reactie!

Over ons

Duijvestijn Tomaten was van origine een familiebedrijf dat sinds 1963 tomaten teelt die worden geleverd aan supermarkten, foodservice bedrijven, groothandelaren en speciaalzaken in heel Europa. Op 25 hectare in Pijnacker produceren én verpakken we jaarlijks ongeveer 17 miljoen kilo tomaten. Afgelopen jaar is Duijvestijn Tomaten onderdeel geworden van The Flavour Farm. Onder de vleugels van deze organisatie kunnen we onze verdere internationale groei en duurzame ambities realiseren.

Duurzaamheid en innovatie zijn verankerd in onze organisatie. Zo zetten we ons in op biologische gewasbescherming en het circulair maken van onze processen. Onze productie is nagenoeg CO2 neutraal, doordat de kassen worden verwarmd met aardwarmte en er ruim 2.500 zonnepanelen op het dak liggen. Werken bij Duijvestijn Tomaten betekent dan ook meewerken aan een betere wereld!

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken? Dan horen we graag van je! Voor meer informatie bel je met onze recruitment collega Erik Molendijk: 06-18912309

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. We werken met onze eigen recruiter.