Stage (afstuderen én meewerkstages)

Solliciteer nu

Stage (afstuderen én meewerkstages)

Wij vinden het belangrijk dat jij als student kennis maakt met het bedrijfsleven. Zo leer je hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Wij vinden het leuk om je hierin te begeleiden; andersom leren wij immers ook van jou! Daarom bieden wij  regelmatig stageplekken en/of afstudeeropdrachten aan (VMBO/MBO/HBO/WO).

Full-time / Part-time · Duijvestijn Tomaten

Over ons

Duijvestijn Tomaten was van origine een familiebedrijf dat sinds 1963 tomaten teelt die worden geleverd aan supermarkten, foodservice bedrijven, groothandelaren en speciaalzaken in heel Europa. Op 25 hectare in Pijnacker produceren én verpakken we jaarlijks ongeveer 17 miljoen kilo tomaten. Afgelopen jaar is Duijvestijn Tomaten onderdeel geworden van The Flavour Farm. Onder de vleugels van deze organisatie kunnen we onze verdere internationale groei en duurzame ambities realiseren.

Duurzaamheid en innovatie zijn verankerd in onze organisatie. Zo zetten we ons in op biologische gewasbescherming en het circulair maken van onze processen. Onze productie is nagenoeg CO2 neutraal, doordat de kassen worden verwarmd met aardwarmte en er ruim 2.500 zonnepanelen op het dak liggen. Werken bij Duijvestijn Tomaten betekent dan ook meewerken aan een betere wereld!

     

Solliciteer

Heb je interesse om bij ons stage te lopen? Solliciteer dan nu!