Onderhoudsmedewerker

Solliciteer nu

Onderhoudsmedewerker

Ben jij handig, leergierig en graag de spin in het web wat betreft techniek en onderhoud binnen een organisatie? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven onderhoudsmedewerker.

Full-time · Duijvestijn Tomaten

Over de rol

Als onderhoudsmedewerker bij Duijvestijn Tomaten ben je de rechterhand van ons Hoofd Technische Dienst en het aanspreekpunt voor het verhelpen van technische mankementen. Het uitgangspunt voor deze positie is om stilstand binnen de organisatie te minimaliseren en de levensduur van onze machines te verlengen. Daarnaast pak je een stuk administratie op. Het beheren van onze onderhoudsapp is een belangrijk onderdeel van deze rol.

Binnen onze organisatie werken we met veel verschillende technieken en installaties. Denk aan disciplines zoals:

 • Watertechniek (gietwater voor onze planten & onze geothermie installatie);
 • Elektratechniek (klimaatcomputer en allerlei sensoren);
 • Werktuigbouwkunde (aanpassen en installeren van diverse machines);
 • Mechanica (sorteerinstallaties en verpakmachines). 

Uiteraard hoef je geen expert te zijn op al deze verschillende vlakken, maar is 'learning on the job' een groot onderdeel van deze functie. 

Over het team

Jaarrond werken we met een bezetting van circa 75 medewerkers, met een vaste kern van 40 collega’s. Gedurende het piekseizoen werken er ongeveer 175 medewerkers bij Duijvestijn.

Wat ga je doen?

Door de diversiteit binnen de organisatie kent elke afdeling haar eigen storingen en technische werkzaamheden. Aan jou de taak om hier adequaat op in te spelen en aan de hand van prioritering gehoor aan te geven. Jij vormt vanuit deze rol het aanspreekpunt vanuit de afdelingen. Of er nu een storing is in 1 van de kassen of in de verpakkingshal, jij weet er raad mee en gaat er graag mee aan de slag. Je denkt mee en durft verbetervoorstellen aan te dragen op technisch vlak en bent verantwoordelijk voor het bijhouden van onderhoudswerkzaamheden en/of reparaties. Daarnaast richt jij je op;

 • Preventief en correctief onderhoud van de technische installaties;
 • (Assisteren bij) installatie van nieuwe apparatuur;
 • Meedenken met invulling van de roosters;
 • Stukje administratie, zoals: Het bewaken van voortgang en het terugkoppelen onderhoud aan de desbetreffende afdeling; 
 • Uitvoeren periodieke controles om potentiële defecten of gevaren te voorkomen.

Over jou

In de rol van onderhoudsmedewerker bij Duijvestijn Tomaten ben je inzetbaar binnen de verschillende afdelingen van de organisatie. Je bent een echte allrounder. Je hebt een brede technische kennis en werkt het liefst in een omgeving waarin elke dag anders is. Je kunt snel schakelen en hebt een groot probleemoplossend vermogen. Het is in deze rol van belang dat je zelfstartend bent, dat je een ondernemende instelling hebt en dat je je fijn voelt in een omgeving waarin jij echt verantwoordelijkheid mag dragen zonder dat er iemand continu over je schouder meekijkt of sturing geeft. Een aantal andere belangrijke punten;

 • Je hebt affiniteit met de glastuinbouw (ervaring is een pré);
 • Je bent van nature nieuwsgierig en leert graag;
 • Technische achtergrond, opleiding of werkervaring;
 • Je bent erg stressbestendig;
 • Je bent analytisch sterk; innovatie en kwaliteit zijn voor jou een tweede natuur.

Wij bieden

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een platte organisatie waar jouw ideeën het verschil kunnen maken. Je krijgt goede pensioenvoorzieningen en een beloning die aansluit bij jouw opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je van ons veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met een dynamische en innovatieve organisatie.

Over ons

Duijvestijn Tomaten is van origine een familiebedrijf dat sinds 1963 tomaten teelt die worden geleverd aan supermarkten, foodservice bedrijven, groothandelaren en speciaalzaken in heel Europa. Op 25 hectare in Pijnacker produceren én verpakken we jaarlijks ongeveer 17 miljoen kilo tomaten. Afgelopen jaar is Duijvestijn Tomaten onderdeel geworden van The Flavour Farm. Onder de vleugels van deze organisatie kunnen we onze verdere internationale groei en duurzame ambities realiseren.

Duurzaamheid en innovatie zijn verankerd in onze organisatie. Zo zetten we ons in op biologische gewasbescherming en het circulair maken van onze processen. Onze productie is nagenoeg CO2 neutraal, doordat de kassen worden verwarmd met aardwarmte en er ruim 2.500 zonnepanelen op het dak liggen. Werken bij Duijvestijn Tomaten betekent dan ook meewerken aan een betere wereld!

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken? Dan horen we graag van je! Voor meer informatie bel je met onze recruitment collega Randi Solstad; 06-21934251

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. We werken met onze eigen recruiter.